sven gerrits

Alles over fashion

Ik koos voor een houten zwembad bij BodyFit

Na het werk of tijdens mijn vrije dagen vind ik het heerlijk om bezig te zijn en mijn ding te doen. Doe-het-zelf noemen ze dat ook wel. Ik doe het al jaren en ik vond het laatst weleens tijd voor een uitdaging. Ik wil al heel lang een houten zwembad, dit omdat ik ook een, dan bijpassend, tuinhuisje heb die ik ook zelf in elkaar heb gezet. De meeste bedrijven willen het houten zwembad zelf komen installeren, maar eigenlijk wil ik dat zelf weleens proberen.

Houten-zwembad2

 

Levering van het zwembad

Toen ik overging tot het bestellen van mijn zwembad, koos ik ervoor om een zelfbouwpakket te bestellen. Dit omdat ik zoals ik net al zei een doe-het-zelver ben, met zo’n pakket ben ik wel een tijdje bezig, heerlijk!

toen mijn bestelling binnen kwam was het leuk om te zien dat een compleet zwembad gewoon in een grote doos zat verpakt. Ik ben er gelijk mee begonnen, zonnetje erbij en klussen maar. Veel vrienden vinden het knap van mij dat ik dat zo doe, gewoon de stappen volgen en voila. Zo moeilijk is dat niet.

 

Uiteindelijke resultaat is perfect

Alsof er een heel team is geweest om dit in elkaar te zetten, het zwembad zag er nadat hij helemaal in elkaar was gezet helemaal hetzelfde uit als op de foto’s. Klaar voor gebruik was het echt een prachtplaatje, nu vooral in de zomer geniet ik er echt van. Ik wist niet dat ik voor zo’n scherpe prijs bij BodyFit zo’n geweldig zwembad kon aanschaffen.

 

bflogo