Fotohokje huren
Feest

Fotohokje huren op een feest

Wil jij een leuk feest geven, ga dan een fotohokje huren. Het leuke is dat iedereen die op deze dag aanwezig is, een leuke herinnering mee naar huis krijgt. Omdat ik 50 jaar ben geworden, heb ik hiervoor een zeer groot feest gegeven. Al mijn vrienden en familieleden werden hiervoor uitgenodigd, echter was er maar één maar. Je was van harte welkom , alleen wanneer je verkleed kwam als een Sarah of een Abraham. Was je niet verkleed, dan bleef de deur voor je dicht.

In eerste instantie dacht ik dat er bijna niemand zal komen. Maar gelukkig was deze gedachte maar van tijdelijke aard. Op de bewuste dag stroomde het binnen van allemaal verschillende Sara’s en Abrahams. Fotohokje huren

Een geweldig idee om een fotohokje te huren

Het feest was begonnen en in de hoek van de zaal stond een grote doos. Althans zo leek het. Toen iedereen binnen was werd onthuld wat hieronder zat. Iedereen stond te juichen, want wat is nu leuker om een shoot van jezelf te maken als een Abraham of een Sarah. De fotobooth werd de rest van de avond flink gebruikt en de foto’s waren stuk voor stuk ook zeer leuk.

Tot op de dag van vandaag hoor ik iedereen nog over mijn feest en het hokje waar de foto’s gemaakt werden. Dit heeft wel veel mensen aan het denken gezet. Want de vraag naar de naam van het bedrijf die deze shoots mogelijk hebben gemaakt werd mij meerdere keren gesteld.

Wil jij hier meer over weten, bekijk dan de website van de Jongens van de Photobooth.

Fotohokje huren